- 
      Koszyk jest pusty
 - 
      x
 
						
						- 
      Koszyk jest pusty
 - 
      x
 
- 
              
Wiskoza z poliamidem - Przełamana biel
 
                
              
                
              
                
              
                
              
                
              
                
              
                
              
                
              
                
              
                
              | Wysyłka w ciągu | 48 godzin | 
| Cena przesyłki | 16 | 
| Dostępność | 
            
                
                  
                
                 | 
        
Zamów telefonicznie: 502513199
Właściwości tkaniny: Wiskoza z poliamidem - Przełamana biel
Włoski poliamid z domieszką wiskozy i elastanu w klasycznym, białym kolorze przełamanym lekko kremową nutą. Powierzchnia tej świetnej, elastycznej tkaniny jest gładka, lekko niejednorodna, niesamowicie przyjemna w dotyku oraz wygodna w noszeniu. Jedna strona jest kompletnie matowa, druga natomiast ma bardzo delikatny, elegancki połysk (raczej jest to kategoria półmat, niż satyna). To sprężysta, gęsto tkana, wiotka wiskoza z poliamidem. Ta fantastyczna tkanina jest pracująca, plastyczna i mniej się gniecie - wszystko to jest zasługą poliamidu. Materiał nadaje się na sukienkę, spódnicę, kimono.
Skład: 78% poliamid, 18% wiskoza, 4% elastan
Szerokość: 145 cm (+/- 3 cm)
Panel/kupon: nie
Kolor/wzór: biały, przełamana bel, krem, gładki, jednolity, klasyczny
Cechy/właściwości: uciągliwa, plastyczna, cienka, sprężysta, lekko niejednorodna
Zastosowanie: sukienka, spódnica, kimono
Uwaga! Kolor materiału może różnić się od rzeczywistego w zależności od ustawień monitora. W razie pytań - prosimy o kontakt lub zamówienie próbek :)
                
  
  
  | 
                          
                
  | 
                          
                
  
  
  | 
                          
                
  
  
  | 
                      
                  
  | 
                                                                                        
                  
  
  
  | 
                                                        
                  
  
  
  | 
                                    
                  
  
  
  |